OVER ONS

Wij kopen het snel, discreet en eerlijk

SNEL

 

Met een makelaar wacht u misschien maanden op een koper, bij ons krijgt u direct een reële schatting en eerlijk bod om meteen werk te maken van de verkoop.

DISCREET

 

Alles wat we bespreken blijft strikt ver- trouwelijk. Iets tussen ons: verkoper, koper en notaris. We bouwen immers graag een vertrouwensband op met alle partijen dankzij persoonlijk contact en een lange termijnvisie.

EERLIJK

 

Natuurlijk krijgt u graag een correcte prijs voor uw pand, toch? Met 15 jaar beroepservaring kennen we de markt door en door. Zo bent u ook zeker van een realistische schatting, goed bod en transparante verkoop.

BEL OF MAIL ONS

Wie zijn we?

Plan A: projectontwikkelaar met een plan in de regio Antwerpen

‘Plan’ staat voor onze ontwikkelingsvisie, de ‘A’ voor Antwerpen. Wij kopen, renoveren en verkopen residentieel vastgoed in de hele regio. Focus? Kwaliteit en een totaalservice van a tot z.

 

We kopen niet alleen panden, we verkopen ze ook na een grondige vernieuwing. Vastgoed dat 100% instapklaar is, compleet afgewerkt tot in de kleinste details. We zorgen dan ook voor alle documenten, garanties en nazorg (bijv. begeleiding) bij de aan- en verkoop.

Team PLAN A Rob Verboven

ROB VERBOVEN

bestuurder en meer dan tien jaar actief in de sector.
Eerst als makelaar en sinds een aantal jaren als projectontwikkelaar.

De renovatiewerken worden uitgevoerd door onze vaste partners of bouwfirma’s die zich vooral onderscheiden door topwerk af te leveren dankzij een team van onderaannemers.

 

Maar een beeld zegt zoveel meer dan duizend woorden. Bekijk HIER enkele van onze projecten.